Cautare

3730 de rezultate pentru "liste elevi repartizati la colegiul economic" (3.52 secunde)
Mediul economic are nevoie de stabilitate si predictibilitate politica, legislativa si fiscala. Un agent comercial in Romania are nevoie de o mare abilitate pentru a supravietui, deoarece la noi criza economica este dublata si mult potentata de lipsa stabilitatii legislative.
O jumatate de secol de invatamant economic superior, cu un Doctor Honoris Causa de anvergura, la Craiova (Autor Cristi Patru) In aceste zile, invatamantul economic superior craiovean sarbatoreste 50 de ani se existenta.
Da, a fost o greseala din partea PSD sa intre la guvernare. ... Esecul guvernului Boc I, cel din care a facut parte si PSD, s-a produs in plan economic.
Inca de la primele ore ale diminetii, politicienii s-au prezentat la sectiile de vot unde erau arondati pentru a-si exprima preferintele electorale. • Klaus Johannis, primarul Sibiului a votat la Scoala generala nr. ... El crede ca lumea va merge la vot.
Colectia de premii a fost completata in 2010 cu peste 55 de medalii obtinute la targurile de stiinta si tehnologie din toata lumea. Cristian Rosu este elev in clasa a XII-a la Colegiul Nat;ional Emanuil Gojdu din Oradea si olimpic la fizica si astronomie.
Veti candida la primarie in 2012? ... Candidatul la primarie al PDL este domnul Antonie Solomon. ... Mai este un an si jumatate pana la alegeri.
Trecerile masive, in unele judete, de primari si alesi locali de la PSD la PNL si mai ales PD sunt puse pe seama optiunii libere a celor in cauza.
Liderii partidelor de la Putere au decis ieri sa reduca masiv numarul secretarilor de stat, de la 82 la 52, dand astfel semnalul restructurarii guvernamentale care s-a vehiculat in ultimul timp.
Aleodor Francu, fostul sef al Cancelariei premierului, sustine ca nu a facut nimanui niciun rau prin cele doua informari tehnice care au ajuns la Securitate fara stirea sa. ... "Ma bucur ca am avut ocazia sa vad toate documentele care ma privesc si se afla la CNSAS.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
Dascalii gorjeni au inceput sa isi primeasca salariile, la bancomate formandu-se cozi de zeci de persoane. ... La bancomatele din Targu Jiu s-au format cozi, cadrele didactice fiind nevoite sa astepte si cate o ora pentru a ridica lefurile restante.
Pina acum, de la infiintarea CJ, recordul pentru cea mai scurta sedinta apartinea fostului presedinte social-democrat, Dan Lilion Gogoncea.
Am primit o propunere perfectibila si tocmai de aceea am hotarat sa amanam sedinta.Trebuie sa ne uitam in cat mai multe localitati din Dolj, sa acordam sprijin mai multor tipuri de proiecte, pentru ca acesti bani sa fie repartizati intr-un mod cat mai echitabil", a spus consilierul democrat Gelu Visan.
Presedintele a spus ca si-ar dori ca electoratul maghiar sa nu aiba impresia ca minoritatea din care fac parte a fost abandonata odata cu iesirea UDMR de la guvernare.
Intr-o sedinta care a avut loc vineri la prefectura, edililor li s-a spus sa fie atenti cum cheltuiesc fondurile si sa acorde prioritate proiectelor cu finantare nerambursabila. Astfel, circa 20% din banii repartizati de consiliul judetean trebuie alocati pentru sustinerea proiectelor cu finantare europeana.
Dupa ce a fost detasat la Suceava, printr-un ordin semnat de premierul Emil Boc, Danut Culetu (foto), fostul prefect al Constantei, a renuntat ieri la pozitia de inspector guvernamental pe probleme de agricultura, motivand ca decizia a fost una abuziva si nelegala.
Desi a trecut ceva timp de la disparitia Directiei (oficial, de pe 1 mai, neoficial se stia de anul trecut), lucrurile nu sunt deloc clare, iar politistii si sefii lor s-au angrenat intr-o batalie deloc spectaculoasa cu cereri, dosare de incadrare, concursuri, plimbari la Bucuresti, toate parte a unui circuit birocratic de-a dreptul ametitor.
Daca vor fi inregistrate caderi masive de zapada, reprezentantii SC Edilitara Public sustin ca numai intr-o singura luna ar putea fi cheltuita suma de 400.000 de lei, adica mai mult de jumatate din banii repartizati pentru intreaga iarna.
Daca vor fi inregistrate caderi masive de zapada, reprezentantii SC Edilitara Public sustin ca numai intr-o singura luna ar putea fi cheltuita suma de 400.000 de lei, adica mai mult de jumatate din banii repartizati pentru intreaga iarna.
Astfel, primarilor si presedintilor consiliilor judetene ale PDL le-au fost repartizati 104.810 mii lei reprezentad 60% din totalul fondurilor alocate administratiei locale;
google-analytics.com